Tienjarig bestaan

In het tienjarig bestaan heeft Airbnb een behoorlijk imperium opgebouwd. Het platform heeft meer dan 300 miljoen gasten ontvangen in meer dan 81.000 steden in 191 landen. Tussen al deze mooie accommodaties zitten natuurlijk wel echte pareltjes die we even willen uitlichten. In deze top 5 zijn de accommodaties te zien die de Airbnb-gebruikers wereldwijd het meest op hun wishlist hebben gezet.

5. De luxueuze stenen villa

De stenen villa bevindt zich in het mooie Kreta, Griekenland. Wat het huis zo bijzonder maakt is de rots waarin het gebouwd is. Verder beschikt de villa over een prachtig uitzicht, namelijk het turquoise water van de Kissamos Bay.

Wishlistscore: 76.658

Airbnb whislist MAN MAN

4. Eco-bamboe huis

Het huis, compleet gemaakt van bamboe, staat in een klein dorpje verscholen achter de bergen van Gunung Agung volcano in Bali. Het beschikt over een uitzicht op de rivier en bevindt zich tussen de rijstvelden. Houd je van avontuur en ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte plek. Vanuit dit prachtige huis van twee verdiepingen stap je namelijk zo op de scooter om de rest van de omgeving te ontdekken.

Wishlistscore: 77.177

Airbnb whislist MAN MAN

3. De romantische cabana

In de Andesgebergte van Colombia, Zuid-Amerika is dit romantische hutje te vinden. Gemaakt van bamboe, met een super uitzicht. Niet te vergeten is dat deze accommodatie midden in de koffieregio van Colombia ligt, dus een ideale bestemming voor echte koffie liefhebbers. Verder wordt er bij de nabijgelegen biologische boerderij geteeld waar je heerlijk tropisch fruit en groenten kunt krijgen.

Wishlistscore: 99.622

Airbnb whislist MAN MAN

2. De grotwoning

Dit huis is maar liefst al 250 jaar oud, gebouwd in een klif in Santorini, Griekenland. De accommodatie is omgetoverd tot een leefomgeving, maar voorheen werd deze plek gebruikt als wijnkelder. Verder beschikt de woning over een privé veranda waar je uitkijkt op de vulkaan, de caldera-klif en het eilnad Thirassia onder het genot van een heerlijk glas wijn.

Wishlistscore: 133.869

Airbnb whislist MAN MAN

1. Het sprookjeshuis

Wanneer je op zoek bent naar rust omringd door prachtige natuur is dit huis perfect. Gelegen in het dorpje Ostuni, Italië. Het draagt de naam de ‘I sette Conni’, wat de zeven ketels betekent. De accommodatie biedt een hemel van vrede en rust, mede omdat het in een verhoogde positie ligt met een adembenemend uitzicht.

Wishlistscore: 164.444

Airbnb whislist MAN MAN

Ben je van plan om met je vriendengroep binnenkort een trip te maken, maar is het onderdak nog niet geregeld? Bekijk dan de tofste Airbnb’s die je kunt huren met je vrienden.