Narcos: Mexico

De eerste twee seizoenen van Narcos speelden zich af in Colombia. Hierbij was de hoofdrol weggelegd voor Pablo Escobar. Toen zijn rol na het tweede seizoen afgelopen was, ambieerde de online streaminggigant alsnog meerdere seizoenen te produceren. Hierdoor werd er al enigszins van het verhaal afgeweken. Bij het volgende seizoen wordt nogmaals afgeweken van de huidige verhaallijn waardoor er als het ware een nieuwe serie begint. Narcos Mexico release trailer MAN MAN

Het eerste seizoen van de nieuwe serie zal draaien om het Mexicaanse kartel, genaamd Guadalajara, en zal zich afspelen in de jaren ’80 van de vorige eeuw. Gallardo bouwt in rap tempo een imperieum op waarmee hij drugs transporteert naar amerika. DEA-agent Kiki Camarena staat voor de (vrijwel) onmogelijke taak om hier een einde aan te maken.

Zoals in de bovenstaande aankondiging is te zien, zal Narcos: Mexico vanaf 16 november te zien zijn op Netflix. Alle afleveringen van het eerste seizoen zullen vanaf die dag gelijk verschijnen op de website van de online streaminggigant.