‘De populairste Airbnb-accommodatie van 2022’

Wanneer jij op zoek bent naar een verblijfsplek, waar kijk jij dan het meeste naar? Je wil natuurlijk een plekje dat netjes en schoon is, een fijne ligging heeft, niet al te duur is en als extraatje een mooi uitzicht heeft. Al deze eisen worden waargemaakt in de populairste Airbnb-accommodatie van 2022. De accommodatie bevindt zich in de Dominicaanse Republiek in San José de Ocoa. In de bergen van Ocoa staat Casa de Sanchez. Dit huis ligt dus in de bergen en heeft hierdoor een waanzinnig uitzicht.

 

Casa de Sanchez is de winnaar

Wanneer je Casa de Sanchez hebt uitgekozen als je verblijfsplek, heb je voornamelijk gekozen voor natuur, rust en niet te vergeten het heerlijke weer. San José de Ocoa is een plaatsje dat tegen de Ocoa rivier aan ligt. Het plaatsje heeft ook maar 37.000 inwoners.

populairste airbnb 2022

Casa de Sanchez is maar een (relatief) kleine huisje met een keuken, één slaapkamer, een woonkamer en één badkamer. Het is dus een perfect huisje als je allen of met z’n tweeën verblijft. Verder biedt het huisje je een wasmachine en droger, een tv, warm water, een eigen werkplek en een privé parkeerplaats. Het enige ‘minpuntje’ is dat er geen Wifi aanwezig is in het huis. Maar wie heeft er een beeldschermpje nodig, wanneer je een oogverblindend uitzicht hebt?

Casa de Sanchez valt erg in de smaak

Wanneer je kijkt naar de reviews van deze prachtige accommodatie, zie je eigenlijk ook geen enkele negatieve reactie. Reviews van bezoekers zijn bijvoorbeeld: ‘Erg meditatieve, vond het heerlijk’, ‘Het was een hele leuke ervaring voor mij en mijn partner die nu mijn verloofde is. Ja, op deze prachtige plek vroeg hij me om te trouwen. Zonder aarzeling een onvergetelijke ervaring voor jullie beiden. Blij met de plek en het spectaculaire uitzicht.’ De plek krijgt een 4,83 / 5 sterren. Zie hieronder meerdere foto’s van de accommodatie:

populairste airbnb 2022