Het Nederlandse model Frederique Brons

De 24-jarige Frederique Brons is een Nederlandse dame die door het leven gaat als model en hiervoor reist zij de hele wereld over. Zo staat zij onder contract bij een Nederlands en Amerikaans modellenbureau, waardoor zij shoots heeft mogen doen in onder andere Zuid-Afrika, Marokko en Thailand. Maar hier blijft het niet bij, Frederique staat namelijk ook regelmatig model voor grote merken zoals Hunkemöller, Elle en Airforce. Daarnaast heeft zij ook nog psychologie gestudeerd aan de universiteit van Utrecht. Dus kunnen wel stellen dat deze hardwerkende dame een parchtige mix is van beauty & the brains.

 

Net als bij haar carrière gaat Frederique op sociale media ook als een speer. Zo heeft zij inmiddels meer dan 100.000 volgers weten te verzamelen die zij regelmatig verblijdt met de leukste foto’s. Wij snappen wel waarom mensen ervoor kiezen om haar te volgen om regelmatig Frederique haar pics op hun tijdlijn te zien verschijnen. Met haar blonde lokken, groene ogen en haar afgetrainde lichaam is ze een knappe verschijning. Verder zien wij op haar Instagram dat zij de hele wereld rondreist en geniet van de mooiste stranden en straatjes. Maar ook geniet van de tijd met haar vriendinnen en haar familie. Kortom, Frederique tikt alle boxen aan.

Maar wij zijn niet de enige die fan zijn van deze bloedmooie verschijning. Zij is namelijk al een aantal jaar op rij terug te vinden in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland. Zo stond zij in 2020 op plaats 108, stond zij in 2021 op plaats 122 en stond zij het afgelopen jaar op plaats 110. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het prachtige model de aankomende jaren nog verder zal komen. Mocht je nog twijfelen? Check dan vooral snel haar mooiste Instagram-foto’s hieronder en oordeel zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frederique Brons (@frederiquebrons)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frederique Brons (@frederiquebrons)