Playstation 5

Hoewel de playstation 4 al een aantal jaren de markt domineert, werd de Pro versie eind vorig jaar gereleased. Als we financieel analist, Damian Thong mogen geloven, lijkt de Playstation 5 voor het einde van 2018 zijn entree te maken. De release date van de PS5 stond tot op heden gepland voor 2020. Echter, lijkt daar nu verandering in te komen.

Damian Thong, voorspelde eerder al de juiste release data voor zowel de Playstation 4 slim als de Playstation4 pro. Doordat zijn eerdere voorspellingen bleken te kloppen, wordt deze financieel analist als een betrouwbare bron gezien.

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

Sony heeft al vaker aangegeven dat de levensduur van de consoles die zij maken, tussen de 7 en 10 jaar liggen. Dit zou betekenen dat je PS4 nog een prima console is wanneer de 5e versie uitkomt. Domme zet van Sony? Dat waarschijnlijk niet. Zo zou het kunnen dat zij een betere ‘gamebeleving’ aan hun consument willen geven. Echter, lijkt het er meer op dat zij de nieuwe console eerder wil uitbrengen om de concurrentie met Microsoft en Nintendo voor te blijven.

Wanneer we een specifieke release date kunnen verwachten, is nog even afwachten. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de huidige generatie consoles. Voor die consoles hebben wij een lijst met brute games gemaakt die jij deze maand kunt spelen!