Kartonnen PlayStation 5 op eBay

De PlayStation 5 komt binnenkort toch echt uit en zal verkrijgbaar zijn voor de consument. Maar sommige mensen hebben het geld helaas niet om zo’n vette console te kopen en de voorraad van de PS5 laat helaas te wensen over. Dus besloot een man op eBay een kartonnen PlayStation 5 te verkopen voor het bedrag van 340 euro.

In de beschrijving was te lezen dat hij de namaak-console wilde verkopen om de echte PS5 te kunnen kopen, aangezien hij daar geen geld voor had. Inmiddels is de kartonnen PlayStation op wonderbaarlijke wijze verkocht aan iemand. En waarom? Geen idee.

playstation 5 van karton

Hij was er drie uur mee bezig

Volgens de verkoper was hij zo’n drie uur bezig met het maken van de kartonnen PlayStation 5. Dat hij hem kon verkopen voor 340 euro, is dus bizar. Zelf heeft hij ook geen idee waarom iemand hem heeft gekocht. Wellicht omdat hij/zij niet goed naar de foto’s heeft gekeken, of omdat de koper het zielig vond voor de verkoper dat hij het geld niet had voor de console.

De console is niks anders dan een stuk karton waar een afbeelding van de nieuwe PS5 op is afgebeeld. Daarnaast heeft hij wel nog de moeite gedaan om er een console bij te maken. Natuurlijk de console zoals we hem kennen van de nieuwste PlayStation.

ps5

Hij wil gewoon de echte PlayStation 5 kopen

De verkoper heeft dus nu genoeg geld om de nieuwe console aan te schaffen. Hij zal niet zo stil zijn als dat zijn kartonnen variant is, maar hij krijgt er wel heel veel leuke dingen voor. Zo koopt hij een 4K-console met mega sterke processor. Hij kan games gaan spelen in 120 frames per seconde én er zijn al behoorlijk veel games aangekondigd die hij moet hebben voor de console. De PlayStation 5 van Sony is te koop voor een vanaf prijs van €399.99. Met de 340 euro die hij op zijn kartonnen versie heeft verdiend, kan hij de console gelukkig al kopen zonder veel bij te hoeven leggen.