Het Nederlandse Pig & Hen maakt armbanden voor de man die van avontuur houdt. Met een fles rum in zijn ene hand en armband om zijn andere hand ontdekt hij op zijn blote voeten nieuwe wateren. Op die voeten zijn zowel een varken als een haan getatoeëerd, want deze zorgden voor een veilige vaart.

Schermafbeelding 2017-03-06 om 16.21.51

Pig & Hen

En elke armband komt met een avontuurlijk verhaal. Geïnspireerd op de zeelieden van vroeger. Met namen als de Salty Steve, Fat Fred, Rum Ron worden verschillende armbanden, met verschillende sluitingen aangeboden. Deze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn gemaakt van authentieke scheepstouwen die bedoeld zijn om een leven lang mee te gaan en enkel mooier worden naarmate ze gedragen worden.

Rum Ron Yellow Black

Rum Ron

pig & Hen €59,95 Shop nu
Barato Bob Yellow Gold

Barato Bob

Pig & Hen €59,95 Shop nu

Mirage

De nieuwste collectie van het Amsterdamse merk is geïnspireerd op ‘mirage’, oftewel fata morgana’s. Het uitgestrekte woestijnlandschap, afgewisseld door de helderblauwe zee en de rode bergtoppen creëren een oogstrelend contrast. En dit zie je overal terug. warme dagen, ijskoude nachten. En uit het niets is daar een bruisende stad in zicht. Is de hitte naar je hoofd gestegen of is dit een illusie?

pig hen man man 3

De levendige kleuren en contrasten die de heren van dit merk tegenkwamen tijdens hun reis in Noord Afrika zijn vertaald naar een ijzersterke collectie. De herritage van het merk in combinatie met de krachtige elementen van het Noord-Afrikaanse landschap maken deze armbanden tot de ultieme toevoeging aan je outfit.

Pegleg Pete Blue Navy

Pegleg Pete

Pig & Hen €54,95 Shop nu
Bombay Barry Sand Navy

Bombay Barry

Pig & Hen €54,95 Shop nu

Bepaal welke sluiting, band en kleur past bij je stijl en outfit. Ben jij een Rum Ron of Salty Steve?