PSV-voetballer Malik Tillman steelt de show op het veld

Malik Leon Tillman (21) is geboren op 28 mei 2022 in Neurenberg in Duitsland. Het is een Duits-Amerikaanse voetballer en speelt als aanvallende middenvelder op het veld. Hij begon in de schijnwerpers te komen, doordat hij in 2021 doorstroomde vanuit de jeugd van het Duitse Bayern München.

Het jaar daarna maakte hij zijn debuut in het Amerikaanse voetbalelftal. Nu komt hij uit voor de Nederlandse club PSV Eindhoven. De club, onder leiding van Peter Bosz, hebben een bijzonder goede reeks van 16 overwinningen op rij weten te behalen, waar de middenvelder een grote rol in speelt, zelfs als invaller. Eerder werd de Duitse Amerikaan ook al uitgeleend aan het Schotse Rangers FC..Als we het zo kunnen inschatten, is de kans groot dat hij basisspeler wordt door zijn invalbeurten.

De combinatie van voetballers en mooie vrouwen is er eentje die je heel vaak ziet voorkomen. En dat is niet anders bij deze baller. Daarom stellen we jullie graag voor aan de vriendin van Malik Tillman: Philo Maria.

Maak kennis met zijn vriendin: Philo Maria

De vriendin van PSV-speler Malik Tillman heet Maria (op haar Instagram heet ze Philo Maria). Momenteel heeft ze bijna 2.000 Instagram-volgers en is ze niet zo heel actief op sociale media. Wat deze dame qua beroep doet? Je kan het vast wel raden: Maria is werkzaam als model. Ze groeide net als Tillman op in Duitsland en heeft haar studie afgerond in Groot-Brittannië. Hieronder vind je wat foto’s van het Instagramaccount van Philo Maria:

Philo Maria vriendin Malik Tillman
Foto via Instagram philo.maria
Philo Maria
Foto via Instagram philo.maria