Peter Gillis zet zijn Ferrari 812 GTS te koop

Peter Gillis, die je vast en zeker kent van het tv-programma “Massa is Kassa”, wil zijn mooie grijze Ferrari 812 GTS verkopen. Deze snelle sportauto kost 595.000 euro en heeft 800 pk. Een krachtige bak dus. De wagen heeft een V12-motor die heel hard kan brullen, en een speciaal Novitec-uitlaatsysteem dat ervoor zorgt dat de auto erg opvalt met het geluid. Wat deze Ferrari extra bijzonder maakt, is dat hij een speciaal targa-dak heeft en een stijlvol bruin interieur. Het targa-dak zorgt ervoor dat je een open gevoel hebt tijdens het rijden, en het bruine interieur geeft de auto een luxe uitstraling.

Deze combinatie maakt deze Ferrari 812 GTS heel uniek. Met zijn 800 pk kan de auto in slechts 3 seconden van 0 naar 100 km/u komen. De topsnelheid is meer dan 340 km/u, waardoor dit een van de snelste cabrioletauto’s is die je kunt kopen. De auto heeft geavanceerde technologie en een gestroomlijnd ontwerp, waardoor hij zowel op de weg als op het racecircuit indrukwekkende prestaties levert.

 

Als je de eigenaar wordt van deze Ferrari 812 GTS met de speciale Novitec-uitlaat, dan heb je echt iets exclusiefs. Maar een paar mensen hebben het geluk gehad om deze auto te bezitten. Door zijn unieke kleurencombinatie en speciale functies is deze auto anders dan andere sportwagens. Naast zijn geweldige prestaties biedt deze Ferrari ook comfort en luxe. Peter is een groot liefhebber van snelle en luxe auto’s, zo heeft hij veel plezier gehad met zijn grijze Ferrari 812 GTS. Nu wil hij dat iemand anders geniet van deze speciale auto.

Hieronder vind je nog wat foto’s van de auto:

peter gillis

peter gillis