Het verhaal van Perfil Falso

De serie Perfil Falso (Fake Profile) gaat over de jonge, knappe vrouw Camila (gespeeld door Carolina Miranda). Ze besluit een datingprofiel aan te maken. Op deze app vindt ze de man van haar dromen: Fernando (Rodolfo Salas). Er is alleen één klein addertje onder het gras: Fernando is niet single.

Camila voelt zich bedrogen en zal er alles aan doen om de man te vinden die ze ontmoet heeft. In deze knallende serie gaat ze op zoek naar de echte identiteit van Fernando. Zo komt ze erachter dat Fernando getrouwd is. Maar dit blijken niet de enige leugens te zijn van deze bedrieger. Ze laat hem boeten voor al zijn leugens.

De reacties van de Netflix-kijkers

Je ziet dit soort genres op Netflix steeds populairder worden. Internationale “sensuele” series komen steeds vaker in de top tien van Netflix te staan. En geen ongelijk geven we de Netflix-kijkers. Er kwamen deze week dan ook al gelijk veel positieve reacties binnen over de Colombiaanse serie Perfil Falso. Vooral de eerste aflevering wist de kijkers al gelijk te overtuigen. “Zo onrealistisch, maar ik ben verslaafd…” en “Ik ben nog maar 10 minuten bezig met Perfil Falso en nu al verslaafd.” Dit zijn voorbeelden van de lovende kritieken.

Netflix kijkers worden letterlijk en figuurlijk wild van nieuwe sensuele thrillerserie

Wanneer is de serie te zien?

De serie staat nu al een paar dagen op Netflix. Perfil Falso bestaat voor nu uit één seizoen. Dit seizoen heeft tien afleveringen die allemaal ongeveer veertig minuten duren. Ben jij nu net zo enthousiast geworden over deze serie als wij? Bekijk hieronder dan eerst nog even de trailer: