Een bruut penthouse in Nieuw-Vennep

Roy Beszelsen, ook bekend als Royalistiq heeft zijn penthouse in Nieuw-Vennep verkocht. De YouTuber met bijna 1 miljoen abonnees heeft de afgelopen jaren heerlijk verdient, en was toe aan een nieuw hoofdstuk. Vandaar dat hij zijn penthouse in Nieuw-Vennep op de 12e verdieping in de verkoop doet.

Roy kocht het huis zo’n vijf jaar geleden. Toentertijd betaalde hij 540.000 euro voor dit stukje vastgoed. Dat de huizenprijzen door de jaren heen zijn gestegen, laat Roy met deze verkoop absoluut zien. De eerste vraagprijs voor zijn penthouse lag op 1.250.000 euro. Toch is hij iets lager gaan zitten, en was het mogelijk om te bieden vanaf 1.000.000 euro. Nu hij het huis daadwerkelijk voor dat bedrag heeft verkocht, lukte het hem om bijna een half miljoen euro winst pakken. Dat zijn geen misselijke bedragen. Wat krijg je eigenlijk voor een miljoen?

Behoorlijke luxe

Het penthouse bevat 160 vierkante meter aan wooncomfort. Met maar liefst drie slaapkamers en twee badkamers en twee dakterrassen heb je alle ruimte die een mens nodig heeft. Zoals je op de onderstaande foto’s kan zien, heeft hij één van de slaapkamers ingericht als gamekamer/opnamehok. Met een beetje geluk krijgt de nieuwe eigenaar het koelkastje in de hoek van de kamer bij aankoop van Roy wel cadeau. Daarnaast heb je ook nog een relatief ruime leefruimte, en een luxueus keukenblok in de woning van de YouTuber zitten. Ook krijg je ook nog drie parkeerplekken voor in de garage. Tenzij je een grote autoverzamelaar bent, zou dit voldoende moeten zijn om je auto’s in op te slaan, toch?

Check hieronder foto’s van de woning van Roy:

Penthouse Royalistiq

gamekamer royalistiq

Huiskamer royalitiq

Badkamer Roy

Dakterras penthouse Royalistiq

Wil je meer foto’s zien van het penthouse van Royalistiq? Check dan eens de website van Bekendeburen