Is dit de beste Peaky Blinders cast tot nu toe?

De eerste, maar zeker niet de minste, is de Brit Sam Clafin. De acteur was onder andere al te zien in The Pirates of the Caribbean, The Hunger Games en voor de romanticus onder ons Me Before You. Of Clafin een romantische rol gaat vervullen in Peaky Blinders is nog even afwachten, maar ons onderbuikgevoel zegt ons van niet.

De volgende in het rijtje is Katie Dickie. De actrice staat bij velen bekend als Lysa Arynn uit Game of Thrones. Een andere grote naam is Brian Gleeson. Mocht je hem niet kennen van Logan Lucky dan wellicht wel van Snow White and the Huntsman. Iets minder bekende namen, maar die zeker benoemd mogen worden, zijn Neil Maskell (Kill List) en Cosmo Jarvis (Lady Macbeth). Samen met actrice Ana Taylor Joy zullen zij het vijfde seizoen van Peaky Blinders tot een hoger niveau tillen.

Verklapt schrijver Knight al het einde van Peaky Blinders?

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders speelt zich af in de jaren dertig. Hier kwam het fascisme op in Engeland en kregen ze te maken met de grootste economische depressie van de twintigste eeuw. Schrijver Knight geeft ons al een mogelijke suggestie over wat het einde zou kunnen zijn van het vijfde seizoen. Hij zegt namelijk dat de eerste luchtalarmen tijdens de Tweede Wereldoorlog zomaar de afsluiting kunnen zijn. Gelukkig voor ons volgen er nog twee seizoenen van Peaky Blinders.