Iedereen kent Paul de Leeuw wel

Ondanks dat Paul de Leeuw al aardig wat jaren in het Nederlandse medialandschap te vinden is, zullen we toch even een korte opfrisser geven. De Leeuw is een bekende Nederlandse televisiepresentator, zanger en cabaretier. Geboren in Rotterdam, begon Paul zijn carrière in de jaren 80 als cabaretier en maakte hij al snel naam met zijn scherpe en soms controversiële grappen.

Naast zijn televisiewerk heeft Paul ook een succesvolle muziek carrière, waarin hij diverse hits heeft uitgebracht en een trouwe fans heeft opgebouwd. Met zijn veelzijdigheid, authenticiteit en een onmiskenbaar gevoel voor entertainment blijft Paul de Leeuw een geliefde en invloedrijke figuur in de Nederlandse media. Onlangs is bekend geworden dat Paul de Leeuw zijn huidige villa in Blaricum gaat verlaten voor een nieuwe plek.

Na jaren in Blaricum een nieuwe stap in Amsterdam

Dat Paul de Leeuw al sinds 2005 woonachtig is in Blaricum, zal voor velen geen verrassing zijn. Hij kocht zijn woning toentertijd voor zo’n 1,7 miljoen euro en heeft er geen hypotheek op rusten. Nu heeft Paul de Leeuw zijn villa te koop gezet en verhuist hij naar onze prachtige hoofdstad.

Paul de Leeuw zet prachtige villa in Blaricum te koop

De villa is gelegen in Blaricum, net iets buiten het centrum. In totaal heeft de villa een woonoppervlakte van 317 m2 en maar liefst vijf woonlagen met kelder. Het geheel beschikt over tien kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Het is geen geheim dat Paul de Leeuw het heerlijk vindt om zelf te koken en dat is ook goed te zien aan de uitgebreide keuken.

Bij zo’n grote villa hoort natuurlijk ook een behoorlijke tuin. En wat is nou nog fijner dan lekker tot rust komen bij het heerlijke zwembad? Bij het zwembad hoort natuurlijk ook nog een poolhouse. De woonkamer is een open ruimte met aan beide zijden prachtige ramen die veel licht doorlaten. Er is genoeg ruimte om naast een zithoek ook nog plaats te maken voor hobby’s.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Deze gigantische villa aan de Bierweg 25 van Paul de Leeuw staat op dit moment te koop op Funda voor zo’n drie miljoen euro. Als hij deze weet te verkopen, kan hij toch nog een aardige winst maken dus dat is altijd fijn. We wensen hem veel plezier en geluk in zijn nieuwe woning in Amsterdam. Zie hieronder meerdere foto’s van de villa of kijk op de website van Funda of Bekendeburen:

Paul de Leeuw zet prachtige villa in Blaricum te koop3 Paul de Leeuw zet prachtige villa in Blaricum te koop4 zwembad paul de leeuw woning