Nog zo jong en nu al mega talent

Mocht je Carlos Alcaraz nog niet kennen, dan zullen we hem eventjes aan je voorstellen. De Spaanse tennisser mag dan nog heel jong zijn maar hij heeft al aardig wat successen op zijn naam staan. Hij is al op jonge leeftijd begonnen met tennissen en begon in 2020 met zijn professionele tenniscarrière. Sindsdien heeft hij mogen spelen op de grootste toernooien, denk bijvoorbeeld aan de Australian Open, US Open en Wimbledon dus.

Carlos Alcaraz steelt de show op Wimbledon 2023

We zitten nog middenin het Wimbledon 2023 toernooi maar hebben al een aantal prachtige wedstrijden mogen aanschouwen. Zo werd de wereld verrast door de twintigjarige Carlos Alcaraz, ook wel ‘het Spaanse wonderkind’ genoemd, die onlangs nog het toernooi van Queens won. Nu, op Wimbledon, lijkt hij een grote kanshebber te zijn als het gaat om de titel. Of hij de finale – en de titel – ook daadwerkelijk gaat halen, moeten we toch nog even afwachten.

Opvallend: de rechterarm van Carlos Alcaraz

Buiten zijn succes op Wimbledon is een groot aantal kijkers nog iets bijzonders opgevallen. Carlos Alcaraz zijn rechterarm is namelijk een stuk gespierder dan zijn linkerarm. Aangezien de meeste mensen een dominante arm hebben, zal menig mens wel één arm hebben die net wat verder ontwikkeld is dan de ander. Bij Carlos valt het wel heel erg op, zou dat allemaal door het harde trainen komen? Kijk zelf maar eens:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tennis Legend (@tennislegend)