Omdat de streamingsdiensten langzamerhand de bioscopen een beetje onder doen sneeuwen, moeten de bioscopen creatief zijn. Een nieuwe bioscoop in Spreitenbach, Zwitserland heeft dit begrepen en heeft iets geniaals bedacht. Aangezien dit een Pathé bioscoop is, hopen wij dat het ook naar ons land komt overwaaien.

Pathé breidt uit

Waar men bij Pathé voornamelijk denkt aan een Nederlandse bioscoop, is niets minder waar. Het concern is namelijk van origine Frans. Omdat zij zelf doorhebben dat men eerder voor gemak kiest, moesten zij met een creatief nieuw idee komen om mensen naar de bioscoop te lijden.

Zwitserland staat natuurlijk bekend om de banken. Cinema Pathé heeft een interessante manier bedacht om klanten weer terug in de banken te krijgen. Nee, het gaat inderdaad niet om de banken gevuld met geld maar over echte lounge banken. De bioscoop heeft een ‘VIP-slaapkamer’-theater geopend met hoogwaardig, volledig aanpasbaar meubilair, waaronder grote bedden en de grote loungebanken. Werp hier de eerste blikken op de meeste luxe bioscoop van de Pathé vestigingen.

Een droom kan waarheid worden, maar wees niet bang over vieze lakens of kussens. De CEO van het bedrijf heeft namelijk gezegd dat hygiene hoog in het vaandel staat. Na elke film worden de lakens en kussens verwisseld en worden ze grondig gereinigd. Een VIP behandeling is nooit goedkoop, zo ook deze niet. Voor $50 per persoon mag jij genieten van deze behandeling. De kaartjes zijn dan ook niet goedkoop, maar gelukkig zit het eten en drinken erbij. Perfect voor als je een tweede date naar bed wilt met je meisje, toch?

 

Het is wachten tot Pathé Nederland ook zoiets gaat organiseren. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Tot die tijd doen wij het met online streamingdiensten, want ook wij houden van gemak.