Pathé komt met iconic Star Wars-marathon

Ter ere van het 25-jarig jubileum van Star Wars Episode I: The Phantom Menace zal deze iconische film vanaf 3 mei even te zien zijn in alle Pathé-bioscopen. Daarnaast zal er tijdens de re-release exclusief 5 minuten aan beeldmateriaal van de nieuwe Star Wars-serie Acolyte worden vertoond. Dit is een unieke kans voor fans om alvast een voorproefje te krijgen van wat deze langverwachte serie te bieden heeft. Maar dat is niet alles! Voor de echte fans wordt er ook een complete Star Wars-marathon gehouden bij Pathé, waarbij jij kan genieten van alle negen films.

 

Alle info die je moet weten

De legendarische sagareeks begint op vrijdag 3 mei om 10:00 en zal ongeveer duren tot zaterdag 4 mei 11:00 uur. De films worden in het Engels gedraaid, zonder Nederlandse ondertiteling. Na een intense dag (en nacht) staat er een smakelijk ontbijt klaar voor alle marathonbezoekers, verzorgd door Pathé zelf.

Star Wars Marathon

De kaartjes voor de Star wars marathon zijn vanaf 29 maart om 17:00 te koop.  Je kunt de marathon bijwonen bij de volgende Pathé-theaters: Amsterdam-Noord, Schouwburgplein, Spuimarkt, Tilburg Stappegoor en Leeuwarden. Een kaartje kost € 69,50 per persoon (inclusief ontbijt).

Komt een marathon helaas niet uit? Maak je niet druk, want je kunt nog steeds genieten van één van de delen. De re-release Star Wars Episode 1: The Phantom Menace kan je straks zien in alle Pathé-theaters van 3 tot en met 7 mei. Deze versie is Engels gesproken en heeft Nederlandse ondertiteling. Mis deze unieke kans niet om de filmreeks met je vrienden te kijken om groot scherm én krijg de kans om exclusieve beelden te bekijken van de nieuwe aankomende Star Wars-serie Acolyte. May the Force be with you!