Heeft mijn partner het bed gedeeld met een ander?

Je hoeft niet helderziend te zijn om te zien of je partner vreemdgaat of niet. Soms zijn er namelijk signalen te herkennen. Hieronder lees je welke signalen dat zijn.

 

Hoe reageert je partner als je erover begint?

Als iemand iets te verbergen heeft dan kan het gebeuren dat hij of zij erg in de verdediging schiet. Begin je vermoedens te krijgen dat je partner vreemdgaat? Dan is het een optie om erover te beginnen en op de reactie te letten. Krijg je een boze reactie? Dan kan dat verdacht zijn. Een onschuldig persoon weet zeker dat er niets aan de hand is en reageert daarom luchtiger.

Fysiek contact vermindert

Een partner die vreemdgaat is met zijn hoofd vaak niet meer bezig met zijn vriendin of vriend. Merk je dat jouw partner geen interesse meer heeft in de liefde bedrijven? Dan kan dit soms te verklaren zijn vanwege vreemdgaan.

signalen dat iemand vreemdgaat

Lichaamsgeur

Mensen die allang samen zijn herkennen elkaars geur als geen ander. Merk je daarin plotseling veranderingen op, zoals de geur van een nieuw parfum? Dan kan het zijn dat je partner intiem is geweest met iemand anders en deze geur daar vandaan komt.

Douchen op vreemde tijdstippen

Je partner kan op de bovenste tip voorbereid zijn en nog steeds ruiken naar degene waar hij of zij mee vreemdgaat. Veranderen de douchetijden van je partner plotseling? Dan kan hier meer achter zitten.

Vaak slaperig zijn

Natuurlijk kan dit aan van alles liggen, misschien heeft hij of zij het drukker met werk, een slecht dieet, of een depressie, je kunt het zo gek niet bedenken. Toch kan het ook liggen aan het vreemdgaan, want het eten van twee walletjes kost natuurlijk veel energie.

Hoe dan ook, ga niet uit van het ergste. Het is belangrijk elkaar te vertrouwen en dingen bespreekbaar te maken. Valt een van de bovenstaande punten jou op, dan hoeft het echt niet per definitie te betekenen dat ze vreemdgaat. Lees ook over de meestgebruikte alibi’s voor vreemdgaan