De interessante verhaallijn van ‘Papadag’

De serie ‘Papadag’ is een Nederlandse dramaserie die te zien is op Netflix. Het verhaal draait om een groep vaders die elkaar elke week ontmoeten in een park, waar ze hun kinderen meenemen voor een ‘papadag’. Maar achter de ogenschijnlijke perfectie van hun leven als vader schuilen geheimen, conflicten en persoonlijke worstelingen. De serie biedt een intrigerende blik in het leven van deze vaders en laat zien dat het ouderschap niet altijd rozengeur en maneschijn is.

 

De cast van de Nederlandse serie

In de serie zien we een aantal bekende Nederlandse acteurs en actrices terug. Onder andere Hassan Slaby, George Tobal, Hajo Bruins, Linde van den Heuvel, Guido Pollemans, Julia Akkermans, Ruben van der Meer, David Lucieer, Ellen Parren en Imanuelle Grives zal je veelvuldig op je beeldscherm zien verschijnen als de ouders die strugglen met het (toekomstige) ouderschap.

Twee seizoenen staan nu op Netflix

Sinds kort staan twee seizoenen van Papadag op Netflix. Elk seizoen bestaat uit acht afleveren van allen zo’n 45 minuten. IMDb is zeer positief over de Nederlandse dramaserie en beoordeelt hem met een 7,5/10 sterren, een meer dan prima score!

Ook Netflix-kijkers zijn enthousiast en online staan talloze lovende reacties op onder andere Twitter en Facebook. Hieronder selecteerden wij een aantal reacties op Twitter:

Ben je nou benieuwd geraakt naar deze serie? Dan kan je hem bekijken als je een Netflix-abonnement hebt. Hieronder vind je de trailer van Papadag (bron: YouTube):