Maak kennis met de mooie padelspeelster Nicole Traviesa

Wij mannen zijn gek op knappe dames die ook nog eens sportief zijn. De Spaanse Nicole Traviesa is hier dan ook een heel goed voorbeeld van. De 22-jarige Nicole komt uit Barcelona en begon als klein meisje haar carrière op de tennisbaan. Een aantal jaar geleden verruilde zij haar tennisracket voor een padelracket. De reden hiervoor is dat zij er tijdens haar tenniscarrière achter kwam dat het best eenzaam is om altijd alleen op de baan staan en dat padel met een partner veel fijner is.

Dat dit de juiste keuze voor Nicole is, staat vast. De brunette heeft inmiddels al de 47e plaats in de WPT-ranking veroverd. Hierbij heeft zij inmiddels 176 wedstrijden gespeeld, waarvan zij er maar liefst 82 heeft gewonnen. Maar hier blijft het niet bij. Nicole is afgelopen jaar namelijk ook kampioen van Catalonië en kampioen van Spanje geworden en dat vinden wij heel erg netjes! Helaas heeft zij haar uiteindelijk doel om de nieuwe nummer een van de wereld te kunnen worden nog niet bereikt. Maar met de combinatie van haar mindset en doorzettingsvermogen gaan wij er van uit dat dit voor de Spaanse atlete niet onmogelijk is.

Haar Instagram is on fire

Mocht haar carrière als atleet niet lukken dan kan Nicole Traviesa altijd nog aan de slag als model. Want met haar prachtige bruine lokken in combinatie met haar donkere ogen heeft zij zeker de looks. Het komt voor ons dan ook niet als een verrassing dat Nicole inmiddels al ruim 93.000 volgers via Instagram heeft weten te verzamelen. Deze volgers voorziet Nicole regelmatig van de leukste video’s op de padelbaan, waarbij we de bloedmooie verschijning in actie kunnen bewonderen tijdens een training. Verder zijn er ook genoeg kiekjes van Nicole haar privéleven op Instagram te vinden, waarbij Nicole haar sportoutfit verruild voor een classy jurkje of een mooie bikini. Zie Nicole haar leukste Instagram kiekjes hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicole Traviesa (@nicoletraviesa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicole Traviesa (@nicoletraviesa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicole Traviesa (@nicoletraviesa)