Jennifer Levi is reislustig en creatief

Vandaag nemen we een kijkje in het leven van Jennifer Levi, een mooie 20-jarige dame met grote dromen en een liefde voor avontuur. Jennifer groeide op in Hellevoetsluis en woont nu in het bruisende Hoofddorp. Ze droomt ervan om stewardess te worden en de wereld rond te vliegen met KLM. Ze wil haar reisavonturen delen op social media, net als andere bekende influencers.

Als Jennifer de kans had, zou ze niets veranderen aan haar droomleven. Reizen is altijd haar grootste passie geweest. Maar naast reizen, heeft ze ook een creatieve kant. Ze houdt namelijk van tekenen en creatieve projecten.

Een van de prestaties waar Jennifer zelf trots op is, is haar verhuizing naar Hoofddorp, waar ze een nieuw leven begon zonder haar oude vrienden. Dit toont haar moed om nieuwe plaatsen te verkennen en grenzen te verleggen. Van Hellevoetsluis naar Hoofddorp en wie weet waar de toekomst haar zal brengen? Jennifer Levi is vastbesloten haar dromen na te jagen en de wereld te verkennen. Als een influencer in opkomst en een toekomstige stewardess, zal ze zeker nog veel avonturen beleven.

Groeiende populariteit op Instagram

Jennifer Levi blijft maar groeien op Instagram, waar meer dan 83.800 mensen op de follow-button van haar account @jenniferlevii hebben gedrukt. Naast haar opleiding tot stewardess, deelt ze foto’s op social media die eruitzien als die van een model. Wij denken dan ook dat de kans groot is dat Jennifer uitgroeit tot één van de grootste en bekendste influencers van Nederland. Wat jij?

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van Jennifer Levi:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JENNIFER LEVI (@jenniferlevii)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JENNIFER LEVI (@jenniferlevii)