Investeren in de perfecte outfit voor de herfst

Nu we ons warmer moeten aankleden, is het tijd om goed de balans op te maken. In welke items investeer jij? Wij hebben de antwoorden. Van je jassen tot je accessoires: door in deze kledingstukken te investeren, bouw jij je perfecte outfit op voor de komende tijd.

Jackets

Aangezien de temperaturen in de herfst enorm kunnen schommelen, is het van belang dat je je kleedt in laagjes: layeren. Dit zorgt ervoor dat jij jezelf gemakkelijk kan aanpassen aan het weer. Hiervoor zijn jackets uitermate geschikt. Deze korte jassen zijn er echter in talloze soorten en maten. Wanneer je voor een tijdloze jacket gaat, zal je er meerdere seizoenen plezier van hebben.

Foto via: Instagram @niklinio

In onze ogen is een leren biker jacket een onmisbaar item in de kledingkast van de moderne man. Deze zal je outfit een mannelijke uitstraling geven en is enorm veelzijdig. Zo kan je hem simpelweg op je T-shirt rocken wanneer de temperaturen nog aangenaam zijn en kan je er een hoodie onder dragen als het buiten wat frisser wordt. Ditzelfde geldt voor een denim jacket, een iconische jas die nooit uit de mode zal raken.

 

Suit up

Hoe je het ook wendt of keert, geen enkele man kan zonder een stijlvol pak. De meeste mannen dragen een donkerblauw of zwart pak met een basic overhemd. Hoewel deze combinatie stijlvol en altijd safe is, kan je jezelf onderscheiden van de menigte met een ietwat gewaagdere look. Zo zal jij ongetwijfeld hoofden laten draaien wanneer jij verschijnt in een bordeauxrood pak.

Foto via: Instagram @justusf_hansen

Onder je pak kan je een basic T-shirt of een wit overhemd rocken, maar wij raden je aan om all the way te gaan. Rock onder je bordeauxrode pak een kleurrijk overhemd voor een rock ’n roll look. Alle blikken op het feest zullen op jou gericht zijn wanneer jij deze look weet te rocken.

Finishing Touch

De kleine details kunnen een outfit maken of breken. Dit betreft onder andere je schoenen en accessoires. Hoe wij hierboven al stelden dat een leren biker jacket een onmisbaar item is, geldt dat ook voor leren schoenen. Deze zullen al jouw outfits net dat stijlvolle detail meegeven waardoor al jouw looks kloppen.

Als jij een liefhebber bent van hoge schoenen, dan zijn chelsea boots dé schoenen voor jou. Deze staan perfect onder al jouw donkere jeans, wat ze ideaal maakt voor de herfst en winter. Mocht jij toch meer fan zijn van lagere modellen, ga dan voor een creeper schoen. Dit is een schoen die veel wegheeft van een derby, maar door de zool een sportievere uitstraling heeft. De creepers zijn veelzijdiger dan de chelsea boots en kunnen gedragen worden onder vrijwel al jouw chino’s, pantalons en jeans.

 

Upgrade jouw garderobe met een aantal key items welke het investeren meer dan waard zijn. Je zal er geen spijt van krijgen!