Van stoffige opbergruimte naar een schitterend huis

Bij MAN MAN zijn we gek op mooie huizen. We horen je denken: dat gebouw ziet er niet echt mooi uit aan de buitenkant, meer als een plek om oude spullen op te bergen. Maar wacht even, van binnen is het waanzinnig mooi. Dit gebouw werd oorspronkelijk gebouwd in 1950 en was bedoeld voor het bewaren van mooie wagens. Maar nu is het helemaal omgetoverd tot een prachtige woning, dus laten we een kijkje binnen nemen.

Het pakhuis staat in het oosten van Australië, in de stad Brisbane. Onlangs werd het huis voor een prijs met maar liefst 1.230.000 dollar verkocht. Dat is best een flinke zak met geld. Dit huis kreeg al snel bekendheid onder de mensen als “het coolste huis in Brisbane”. Als je binnenin kijkt, begrijp je al snel waarom het zo beroemd is.

pakhuis binnenkant

De binnenkant van het huis is veel interessanter dan de buitenkant. De muren zijn gemaakt van bakstenen en de houten details geven het een gezellige doch stoere uitstraling en weergeven waar het gebouw vroeger voor werd gebruikt. De woonkamer is groots en stijlvol  ingericht. De kleuren die je ziet zijn vooral bruintinten en passen goed bij de ruimte.

De keuken in het huis heeft dezelfde stoere bruine kleurencombinatie als de rest van het huis. Dit zorgt ervoor dat alles mooi bij elkaar past. Door de hoeveelheid ruimte kun je hier gemakkelijk vrienden uitnodigen voor een gezellig etentje of feestje. De slaapkamer heeft een andere kleur, maar past nog steeds goed bij de rest van het huis. En er is ook nog een extra slaapkamer voor eventuele gasten, hoe handig? De badkamer is veel unieker dan de meeste badkamers, want deze badkamer is merkwaardig rood.Samengevat: al kan je het aan de voorkant niet zien, dit pandje in Brisbane is één van de gaafste huizen in de stad. Zie hieronder een aantal foto’s: