Het oude echtpaar kijkt hun ogen uit

De oude verwaarloosde schuur stond te koop, aangezien de vorige eigenaar was overleden. (Blijkbaar) wilde zijn naasten zo snel mogelijk van de schuur af, want niemand had de schuur van tevoren geopend om te kijken wat er in stond. Het oude echtpaar heeft dan ook alle geluk van de wereld gekregen toen zij dat wel deden.

Toen ze de deur openden, stonden er wel meer dan dertig auto’s in de schuur. Het koppel keek hun ogen uit. Het waren ook niet zomaar auto’s, maar luxueuze wagens van Mercedes, BMW’s, Aston Martins en ga zo maar door. Alle wagens zo bij elkaar hebben wel een waarde van 26 miljoen! Niet normaal, right…?! Voor de schuur heeft het koppel maar een klein prijsje betaald. Nu zijn ze opeens miljonairs.

Hoe kan het dat dit in de schuur stond?

De vorige eigenaar was een autohandelaar die de schuur gebruikte als auto-opslag. Toen de schuur vol was door alle auto’s, leek het hem een slim plan om alle deuren en ingangen dicht te lassen. Het is over het algemeen best een slim plan. Tot het moment natuurlijk dat je zelf komt te overlijden. De familie van de vorige eigenaar heeft er dus helaas niks meer aan gehad, maar ze hebben het oude koppel wel een enorm groot plezier gedaan!

Waarom kocht het oude koppel de oude schuur?

Waarom het oude echtpaar de schuur kochten is eigenlijk niet heel duidelijk. Wél is het steeds meer een rage om oude garageboxen of schuren op te kopen. De mensen die dit doen weten dan ook niet wat er in de ruimte stat. Ze proberen door deze boxen op te kopen, uiteindelijk winst te maken op de inhoud. Misschien was dat ook wel het idee van het stel uit New York. Zo ja, dan hebben ze nu wel echt de jackpot gevonden.

Ben je benieuwd naar de inhoud van de schuur? Kijk dan de video hieronder: