Wie is Ichelle Streekstra?

Ichelle Streekstra werd 17 mei 1998 geboren. Bij het zien van haar foto’s, kan je het eigenlijk al wel zelf invullen, maar in het dagelijkse leven is ze dus werkzaam als model. Ze is dan ook aangesloten bij een modellenbureau, deze is gevestigd in Amsterdam. De knappe blondine wordt voor haar werk door allerlei merken ingehuurd en vliegt daarvoor heel de wereld over. Zo was ze een tijdje terug in Mexico en is ze nu weer in de Verenigde Arabische Emiraten, waar ze momenteel woont.

ichelle streekstra
Instagram Ichelle Streekstra

Actief op social media

Naast dat ze actief is al model, kunnen we haar ook vinden op social media. Zo is ze behoorlijk actief op Instagram en deelt ze daar verschillende schitterende plaatjes van haarzelf. Inmiddels volgen ruim 133.000 mensen haar account. Wie haar Instagrampagina bekijkt, ziet ook dat ze een YouTubeaccount heeft. Daar deelt ze verschillende video’s over voornamelijk work-outs, waarin ze laat zien wat je allemaal zou kunnen doen met bijvoorbeeld een kettlebell of wat het beste is voor je buikspieren.

Al zou je het wel moeten doen met de video’s die nu online staan, want het wel al een tijdje geleden dat Ichelle een video heeft geüpload. Maar dan hebben we TikTok nog. Daar is ze niet heel lang geleden mee begonnen. Voor de vele content moet je toch echt wel op Instagram zijn, zo heeft al maar liefst 1445 posts geplaatst. Er is genoeg om te bekijken dus. Daarnaast heeft ze op haar pagina ook nog een hoogtepunten gereserveerd voor haar work-outs. Bekijk hieronder een aantal prachtige foto’s van het Instagramaccount van Ichelle Streekstra:

Ichelle Streekstra
Instagram Ichelle Streekstra
Ichelle
Instagram Ichelle Streekstra/Christianvanduuren