Fake Taxi

Dagelijks worden er per seconde 1.000 zoekopdrachten uitgevoerd op de websites waar wij mannen ons genot vandaan halen. Dan is het ook niet zo gek dat wij wel weten wat met de Fake Taxi bedoeld wordt. Je wordt in deze taxi niet van A naar B gebracht, maar je moest wel in natura betalen als je hierin belandt.

De vering en achterbank van de taxi werden dan ook regelmatig getest. Na jarenlang van de taxi genoten te hebben, heeft de eigenaar besloten om hem op Ebay te verkopen. En dan denk je natuurlijk dat zo’n iconisch vervoermiddel aardig wat op mag brengen. Helaas viel dat een beetje tegen, hij bracht zo’n 1.000 pond op. Wat voor een taxi in deze staat dan ook niet verkeerd is.

fake taxi

In de advertentie werd dan ook doodleuk gezet dat de eigenaar niet aansprakelijk was voor opgelopen soa’s. Maar ook dat de achterbank een goede stoombeurt kan gebruiken. Maar ook de verzekering en APK waren nog niet goedgekeurd voor de auto. De auto was dan ook niet rijklaar voor de weg. Dus de gelukkige koper die 1.000 pond voor dit iconische stuk heeft betaald, moet er nog flink aan klussen. Maar dan kan hij wel opscheppen tegen zijn maten.