Soerjadi is onlangs aangevallen

We kennen Wibi Soerjadi natuurlijk allemaal van zijn ongekende talent voor pianospelen en componeren. Maar helaas is hij onlangs met een andere gebeurtenis in de spotlights gekomen, zo is Wibi Soerjadi namelijk onlangs aangevallen door een onbekende man tijdens het uitlaten van zijn hond Pepper. Hopelijk neemt de schrik snel af en weet de politie de onbekende man nog op te sporen.

Voor wie hem nog niet kent, zullen we even snel vertellen waar we Wibi Soerjadi van kennen. Wibi is een Nederlandse pianist en componist, geboren op 2 maart 1970 in Leiden. Al op jonge leeftijd toonde hij een uitzonderlijk talent voor de piano en begon hij met het volgen van pianolessen. Hij werd al snel erkend als een wonderkind en trad op jonge leeftijd op in diverse concerten en evenementen. In de loop van zijn carrière heeft Wibi Soerjadi talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn muzikale prestaties en bijdragen aan de klassieke muziek. Maar wat als je Wibi Soerjadi zou willen vragen voor een optreden op jouw speciale evenement? Wat is dan de investering voor een optreden van deze befaamde pianist?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wibi Soerjadi (@wibisoerjadi)

Wat kost een optreden van Wibi Soerjadi?

Wibi Soerjadi heeft nationale en internationale erkenning gekregen voor zijn bijdrage aan de muziekwereld. Je zou dan ook wel denken dat zijn muzikale erfenis en indrukwekkende carrière suggereren dat zijn tarieven overeenkomen met zijn status in de muziekwereld. Als je een snelle Google-search zou doen, dan kom je er al snel achter dat de prijs voornamelijk op aanvraag moet worden gedaan. Toch kan dit lastig zijn als je alleen maar even wilt oriënteren, of gewoon heel nieuwsgierig bent. Als je Soerjadi wilt boeken voor je eigen evenement, valt de prijs eigenlijk best wel mee, zeker voor zo’n grote en bekende artiest. Wibi Soerjadi is namelijk al in te huren vanaf €4.500,- euro. Wat je hier dan allemaal voor krijgt? Hij speelt dan een set van 45 minuten en je moet zelf nog de (geluids)techniek regelen. Toch kan het natuurlijk zijn dat deze prijzen afwijken, afhankelijk van waar je het optreden regelt.

Lees ook: Dit megabedrag vraagt Miss Montreal voor een optreden (van slechts 30 minuten)