Ontspan met deze opblaasbare spa van de Albert Heijn

De EXIT Wood Deluxe spa van de Albert Heijn komt met alle benodigde accessoires om direct te kunnen genieten van dit bad. De meegeleverde filterpomp houdt het water schoon en zorgt ervoor dat het altijd op jouw perfecte temperatuur blijft, zodat je altijd kunt genieten van een aangename badervaring. Het grondzeil beschermt de onderkant van de spa tegen beschadigingen, terwijl het isolerende afdekzeil helpt om de warmte te behouden en vuil buiten te houden wanneer de spa niet te gebruiken is.

Het warme water en de rustgevende bubbels van de EXIT Wood Deluxe spa creëren een perfecte chillhoek in je eigen tuin. Deze spa is perfect voor rustige solo-momenten, maar biedt ook genoeg ruimte voor gezellige bijeenkomsten met vrienden of familie bijvoorbeeld. Met een prijs van slechts € 299,00 (adviesprijs € 499,00) is dit een betaalbare luxe die je niet wilt missen.

 

bad

De spa biedt genoeg voor vier personen

Naast de aantrekkelijke prijs en uitgebreide accessoires biedt Albert Heijn ook heel wat andere extra voordelen. Zo wordt de spa gratis thuisbezorgd binnen 2-3 werkdagen, mits je binnen Nederland woont. Ben je toch niet helemaal tevreden? Geen probleem, je kunt de spa gratis retourneren binnen 30 dagen. Let wel op: de gratis thuisbezorging geldt alleen binnen Nederland en het is helaas niet mogelijk om te bestellen voor levering in het buitenland.

Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt. Bestel nu de EXIT Wood Deluxe opblaasbare spa en geniet binnenkort van je eigen stukje luxe in de tuin. Gun jezelf de ontspanning die je verdient met deze geweldige spa van Albert Heijn. Bekijk de deal hier.