Hoeveel betaalde keeper Bart Verbruggen voor de opknapper?

Het pandje dat Verbruggen op de kop tikte, kostte hem 340.000 euro. Geen schijntje, maar hij betaalde het keurig uit eigen zak. Misschien had hij zelf niet verwacht dat hij door bondscoach Ronald Koeman als eerste keeper zou worden gekozen voor het EK voetbal in Duitsland. Wellicht dat hij daarom heeft geïnvesteerd in een opknappertje om zijn vrije tijd wat nuttiger te besteden.

Met een woonoppervlakte van 101 vierkante meter en een totale indeling van vijf kamers (waaronder vier slaapkamers en één badkamer) verspreid over drie woonlagen, biedt dit huis een solide basis. De achtertuin van 66 vierkante meter geeft extra ruimte om te ontspannen en van de ochtendzon te genieten (hier kan zeker iets leuks gemaakt van worden).

huis bart verbruggen
Hoewel de woning over veel potentie beschikt, dient de huidige keuken duidelijk te worden vervangen om aan moderne eisen te voldoen (ziet er niet uit dus). De tuin en de indeling over drie verdiepingen maken dit huis ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een vele malen ruimere woning. Met wat renovatie, met name in de keuken, kan dit huis echt omgetoverd worden tot een heerlijke gezinswoning.

huis bart verbruggen

Een huisje met energielabel F

Een ander puntje van aandacht is het energielabel van de woning. Met een energielabel F, de op een na laagste categorie, staat Bart voor een flinke uitdaging om dit energievretende pand om te toveren tot een duurzaam stulpje. Maar als alles eenmaal is aangepakt, kan hij zeker een mooie winst scoren op deze aankoop. Opknappertjes zijn immers helemaal in de mode tegenwoordig. Bekijk hieronder een aantal foto’s van de woning:

huis bart verbruggen

huis bart verbruggen