Een opblaasbare kist is een raar zomerspeeltje

Misschien is het een beetje een apart en luguber idee om de zomer door te brengen in een opblaasbare kist, maar wij judgen niemand. Het is ondanks de vorm ook gewoon chill om lekker te drijven op het water. Mocht je tijdens het drijven even wat privacy nodig hebben of voel jij je een soort vampier voor wie de zon te fel is, dan kan je deze kist ook sluiten.

Aangezien de kist nogal ruim is, is claustrofobie hopelijk geen probleem. De opblaasbare doodskist is ook makkelijk mee te nemen en bij gebruik hoef je hem alleen maar op te blazen en hij is ready to go. De doodskist komt in verschillende kleuren. Mooi roze is niet lelijk, dus als je dat je ding is ,zou je daarvoor kunnen gaan. Vind je dit toch nog iets te vrolijk? Dan kun je ook gewoon voor een zwarte kist kiezen.

opblaasbare kist grappig

Check de website van Pom Pom Floats voor prijzen en meer info.

Heb jij behoefte om lekker ontspannen te gaan drijven op het water? Dan kan je dat dus in deze opblaasbare kist misschien wel helemaal je ding. Heb je toch behoefte aan wat andere speeltjes en wat meer actie? Dan zijn deze gemotoriseerde banden jouw ding. Hiermee kan je over het water scheuren als een baas.