Huwelijkscrisis van Nielson en zijn vrouw krijgt een onverwachte wending

Er gaan geruchten rond over een huwelijkscrisis tussen Nielson en zijn vrouw Anna Verduijn. Volgens de roddels zou Nielson zich schuldig hebben gemaakt aan een slippertje met een fan. Een situatie waarvan de zanger zelf toegeeft dat hij thuis flink de boel heeft verkloot. Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Ondanks alle opschudding hebben Nielson en zijn vrouw een opmerkelijke stap gezet: ze hebben een nieuwe woning gekocht.

De aankoop van deze woning ging niet onopgemerkt voorbij. Nielson en zijn vrouwen waren duidelijk bereid diep in hun portemonnee te graaien voor deze woning. Ze legden namelijk maar liefst € 56.000 bovenop de vraagprijs neer. Met een totaalbedrag van € 595.000 en een hypotheek van € 615.000 is dit nieuwe stulpje een serieuze investering.

Wat krijgt het koppel voor dit bedrag?

Nielson en zijn vrouw krijgen voor dit bedrag een ruime woning van 215 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen. Met maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers biedt het huis hun meer dan genoeg ruimte voor met zijn tweeën en eventuele toekomstplannen.

Badkamer woning Nielson

Daarnaast hebben ze een prachtige tuin met een zonneterras van 50 vierkante meter, ideaal gelegen op het zuiden voor de heerlijke zomeravonden. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook een ruim dakterras om van het uitzicht te kunnen genieten.

Wat maakt deze woning in Dordrecht speciaal?

Wat de woning echt bijzonder maakt, is de muurschildering aan de zijkant. Een uniek kenmerk dat deze plek een persoonlijk tintje geeft. Nielson en Anna Verduijn zullen hier zeker van genieten, terwijl ze een nieuwe start in hun liefdesverhaal maken.

Ondanks al dat drama in de relatie, lijken Nielson en Anna vastbesloten om samen opnieuw te beginnen. Wie weet, misschien wordt dit nieuwe huis wel het begin van een prachtig liefdesverhaal voor deze twee love birds.

Woonkamer huis Nielson Slaapkamer huis Nielson