Waar gaat The Haunting of Hill House over?

Ben je klaar om je nachtlampje weer aan te zetten? Want deze serie op Netflix laat je haren recht overeind staan. The Haunting of Hill House, een meesterwerk in het horrorgenre, brengt je naar de duisterste hoeken van je verbeelding. De serie draait om de Crane-familie, die opgroeide in het beroemde Hill House. Maar dit is geen gewoon huis. Nee, dit is een broeinest van paranormale activiteit, waar elk krakend geluidje je hart sneller doet slaan.

De serie wisselt tussen het heden en verleden, waarbij de gebeurtenissen van het verleden nog steeds een spookachtige greep hebben op de levens van de Cranes. Het is een meeslepend verhaal dat je op het puntje van je stoel houdt en je ’s nachts achtervolgt in je dromen.

Bekijk hier de trailer van The Haunting of Hill House:

Wie spelen er in de serie?

De cast van The Haunting of Hill House verdient een staande ovatie voor hun angstaanjagend goede acteerwerk. We hebben Henry Thomas als de jonge Hugh Crane, en Timothy Hutton als de oudere versie. Dan hebben we nog Carla Gugino als de moeder des huizes, die je gegarandeerd kippenvel bezorgt met haar huiveringwekkende vertolking. Maar het zijn vooral de jongere acteurs die de show stelen, met Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen, en Elizabeth Reaser die elk een memorabele rol neerzetten. Hun spel zuigt je rechtstreeks in de duisternis van Hill House.

Goede recensies over de serie

Waar moeten we beginnen met de lofzang voor deze serie? The Haunting of Hill House heeft niet alleen onze harten gestolen, maar ook die van critici over de hele wereld. Met een indrukwekkende 8.5 op IMDb, is het duidelijk dat deze serie een blijvende indruk heeft achtergelaten. Van de meeslepende verhaallijnen tot de angstaanjagende sfeer, alles komt samen om een meesterwerk te creëren dat het horrorgenre op zijn kop zet. Dus, als je nog niet onder een deken van angst gekropen bent om deze serie te bekijken, waar wacht je dan nog op? Bereid je voor op een ritje dat je nog lang zal bijblijven, zelfs nadat de laatste schaduw is verdwenen.

Bekijk hier wat voorbeelden van enthousiaste fans op X:

tweet

tweet