Vrouw doet pijnlijke ontdekking door fitnessapp

Tegenwoordig zijn smartphones, smartwatches en nog veel meer andere gadgets niet weg te denken uit ons leven. Ondanks dat er voordelen aan die apparaten zitten, zijn er ook aanzienlijk veel nadelen. Veel mensen gebruiken een fitnesstracker om hun progressie bij te houden aan de hand van de informatie die wordt verzameld. Maar juist door die informatie kwam Megan tot een schokkende ontdekking.

Megan zei in een TikTok-video: “Ik keek naar zijn hardlooproute op een fitnessapp en zag dat hij stopte bij een adres waar een collega van het leger woont. Ik had altijd een apart gevoel over hun vriendschap en ook wanneer ze samen werden uitgezonden.”

Haar ontdekking met de route gaf haar de bevestiging dat haar onderbuik gevoel zeker weten klopte. Door de app kwam ze erachter dat haar vriend begon met hardlopen vanaf hun huis en eindigde bij het huis van zijn collega. Ze woont ongeveer anderhalve kilometer verderop. Ondanks dat het geen hard bewijs is, was het voor Megan genoeg om de situatie te verdenken. “Hoewel dit niet het hele verhaal is, gaf het me wel rust om te weten met wie hij mij bedroog en dat hij het vast vaker heeft gedaan toen hij weg was,”  vertelde ze.

Dit is overigens niet de enige keer dat een fitnesstracker ertoe leidt dat iemand wordt betrapt. NFL-verslaggever Jane Slater vertelde dat zij en haar vriend elkaar zouden motiveren door hun Fitbits te synchroniseren, totdat ze opmerkte dat zijn fysieke activiteit om vier uur ’s ochtend een enorme piek had. Wellicht had hij gewoon zin om vroeg in de ochtend te gaan sporten?

Wil je toch nog een smartwatch, omdat hij zeker geen invloed zal hebben op je relatie. Lees dan over onze selectie goede en stijlvolle smartwatches onder de € 350.