Wie is Merel Leerdam?

Merel Leerdam is de charmante zus van de beroemde schaatsster Jutta Leerdam. Met haar eigen unieke uitstraling en stralende persoonlijkheid verdient ze zeker ook zelf wat aandacht. Met haar 27-jarige leeftijd is Merel slechts iets ouder dan haar zus, maar de twee hebben een sterke band. Terwijl Jutta schittert op het ijs als individuele schaatsster, heeft Merel gekozen voor hockey, een teamsport waar ze haar passie in vindt. Met haar spontane lach en lange haren heeft Merel zeker de goede genen van de familie Leerdam geërfd.

 

Haar Instagram-account staat vol tropische foto’s

Op Instagram laat Merel haar leven en persoonlijkheid zien. Haar profiel onthult niet alleen haar voorliefde voor make-up, maar ook haar professionele bezigheden als socialmediamarketeer. Met opvallende oog make-up en een stralende glimlach weet Merel haar volgers te betoveren. Hoewel veel mannen wellicht geïnteresseerd zijn, moeten we ze teleurstellen, want Merel is momenteel al bezet. Desondanks kunnen fans genieten van haar prachtige foto’s en de glimpsen van haar leven die ze deelt op haar Instagram-account.

Op een recente post op Instagram heeft Merel Leerdam haar volgers betoverd met een fantastische bikinifoto. Met een stralend gezicht en zelfverzekerde uitstraling laat Merel zien dat ze niet alleen een getalenteerde sporter is, maar ook een prachtige verschijning. Als socialmediamarketeer deelt ze regelmatig kiekjes van haar leven, maar deze bikinifoto laat zien dat ze ook zeker weet hoe ze de aandacht moet trekken en haar volgers kan betoveren met haar natuurlijke schoonheid en zelfvertrouwen.

Bekijk hier de foto’s van het Instagram-account van Merel Leerdam (@merelleerdam):

merel leerdam

merel leerdam