Pag, Kroatië

Het lijstje van onontdekte vakantiebestemmingen trappen we af met Pag. Met een opvallend landschap is dit eiland één van de uniekste locaties aan de rand van de Adriatische kust. Het eiland lijkt op maanlandschap met grote witte rotsen en velden. Een groot deel van het eiland ziet er zo uit, maar er is op ook heel veel groen te vinden met een mooi licht blauwe zee. Verder bieden vele organisaties excursies aan naar het nabijgelegen Premuda eiland voor zijn beroemde kathedraal. Zeker een aanrader. 

Onontdekte vakantiebestemmingen Europa MAN MAN

Fehmarn, Duitsland

Fehmarn wordt vaak vergeten als zonnige familie vakantievestemming, onterecht in onze ogen. Het eiland heeft ongeveer 2.200 zonuren per jaar en eindeloze natuurstranden langs de lange kust. Talloze activiteiten kunnen hier worden uitgevoerd voor jong en oud. Het jaarlijkse kitesurf evenement is een attractie waar talloze mensen op afkomen. De verleidelijke witte zandstranden maken Fehmarn tot een populaire bestemming voor gezinnen, die hun kinderen hier de vrijheid kunnen geven.

Onontdekte vakantiebestemmingen Europa MAN MAN

Karpathos, Griekenland

Karpathos is een combinatie van relaxen, mooie stranden en cultuur. Dit  schitterend, bergachtig eiland is onaangetast en behoort daarom tussen de mooiste, onontdekte vakantiebestemmingen van Europa. Het zuiden van Karpathos heeft de meeste badplaatsen, gezellige dorpen en de mooiste stranden. Het strand kun je per boot en met een huurauto bereiken tijdens je vakantie. Ook kan je er voor kiezen om veel te voet te ontdekken. De looproutes staan garant voor prachtige uitzichten.

Onontdekte vakantiebestemmingen Europa MAN MAN

Piran, Slovenië

Ook dit authentieke stadje aan de kust van de Adriatische kust is bij velen onbekend. Het Slavonische havenstadje heeft veel licht geverfde huizen en oud-Romeinse kerken. Wanneer je over de pleinen loopt denk je af en toe dat je in Italië bent. Veel gerechten die worden geserveerd op de mooie rode terrasjes zijn ook afkomstig uit Italië. Als je een dagje wilt relaxen op het strand, dan is het nabijgelegen badplaats Portoroz een aanrader.

Onontdekte vakantiebestemmingen Europa MAN MAN

La Roque-Gageac, Frankrijk 

Dit dorp is gebouwd tegen de rotsen van Dordogne. De beklimming van de rotsachtige omgeving wordt beloond met een prachtig uitzicht over de rivier en de nabijgelegen straatjes waar je veel toeristenwinkeltjes zult tegenkomen. Ook kan je wandelen door de lange exotische tuinen. Ben jij toch meer een liefhebber van actie en avondtuur? Dan kan je ervoor kiezen om te varen in de rivier.

Onontdekte vakantiebestemmingen Europa MAN MAN