Wie is Gwen Stefani?

Gwen Stefani is geboren op 3 oktober 1969 in Fullerton Californië. Op 18-jarige leeftijd werd ze zangeres van de band No Doubt. Toen het derde album Tragic Kingdom in 1995 uitkwam werd de band internationaal bekend. Bekende nummers van dit album zijn de nummer 1-hit Don’t Speak en Just a Girl. Hierna brachten ze nog drie albums uit die minder goed werden ontvangen.

 

In 2007 bracht ze haar eerste soloalbum (Love. Angel. Music. Baby.) uit en deze werd internationaal goed beluisterd. Tijdens haar solocarrière heeft ze samengewerkt met veel verschillende artiesten zoals Linda Perry van The 4 Non Blondes, The Neptunes, André 3000 en Pharell. Gwen heeft ook in een aantal seizoenen van The Voice US gecoacht. Hier heeft ze ook haar huidige man, country zanger Blake Shelton, ontmoet.

Botox of liefde?

Het interview was pas net begonnen voordat de fans het er al over hadden. Zo zei iemand: “Ik ben mijn hele leven lang al fan van Gwen, maar ik herkende haar gewoon niet. Ik ben zo in de war.” Een ander zei: “Zelfs al liet je mij 100 keer laten raden wie dit is, ik zou nooit kunnen vermoeden dat dit Gwen Stefani is.” Ook vroegen ze of ze een facelift had gehad of dat er iets fout was gegaan met de fillers. Auch.

Gwen ontkent dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan. Zelf zegt ze dat het komt door de liefde. “Ik denk dat dat de facelift is die je ziet.” In een eerder interview met The Daily Telegraph zei ze al dat ze geobsedeerd is door haar eigen verouderingsproces en dat het voor iedereen moeilijk is om te zien dat je ouder wordt. “Je doet gewoon je best om de mooiste versie van jezelf te zijn, zowel vanbinnen als vanbuiten.”