De verhaallijn van One Piece

One Piece is gebaseerd op de best verkochte Japanse mangaserie ooit. De maker van de serie, Eiichiro Oda, heeft persoonlijk ook meegewerkt aan deze nieuwe Netflix-serie. We kunnen dus wel stellen dat de verwachtingen hoog waren.

In een legendarisch avontuur op volle zee stapt het hoofdpersonage, de moedige Monkey D. Luffy, uit zijn rustige dorp om aan een gevaarlijke reis te beginnen. Zijn doel? De zoektocht naar de legendarische schat die bekendstaat als ‘One Piece’ en de droom om de heerser van de piraten te worden. Met vastberadenheid en avontuurlijke geest stort Luffy zich in een wereld vol gevaren en mysteries.

one piece netflix serie

Om de ultieme schat te bemachtigen, moet Luffy eerst de bemanning van zijn dromen samenstellen voordat hij een schip vindt om over de uitgestrekte, diepblauwe zee├źn te varen. Hij zal elk hoekje van de oceaan moeten verkennen, de mariniers te slim af moeten zijn en voortdurend moeten uitkijken voor gevaarlijke rivalen die hem op elke wending proberen te slim af te zijn. Het wordt een epische uitdaging voor Luffy en zijn crew, en we kunnen niet wachten om te zien hoe ze zich staande houden.

De duurste Netflix-productie ooit

Deze ongelooflijke samenwerking tussen Shueisha, Tomorrow Studios en Netflix brengt de geliefde wereld van Eiichiro Oda tot leven zoals je die nog nooit eerder hebt gezien. De getalenteerde schrijvers Matt Owens en Steven Maeda fungeren niet alleen als showrunners, maar ook als uitvoerend producenten, waardoor ze de authentieke One Piece-beleving garanderen.

Deze sensationele serie, bestaande uit maar liefst 8 afleveringen, heeft de streamingwereld in vuur en vlam gezet. Netflix heeft onthuld dat elke aflevering een adembenemende 18 miljoen dollar heeft gekost, wat de vorige recordhouder, ‘Game of Thrones’, ver achter zich laat.

Bekijk de trailer van One Piece in de YouTube-video hieronder:

 

Dat de serie nu al goed in de smaak valt, is een understatement. One Piece krijgt van IMDb een 8.6/10 en op Rotten Tomatoes een Tomatometer van 82% en een Audience Score van 94%.