De verhaallijn van One Hundred Years of Solitude 

In de serie One Hundred Years of Solitude, met maar liefst zestien afleveringen, worden we meegezogen in het ingrijpende verhaal van de familie Buendia. José Buendia besluit, na een door zijn ouders verboden huwelijk, een dorp te stichten genaamd Macondo. In de serie volg je de negen generaties van de familie die in het dorp wonen, en de unieke gebeurtenissen hier rondom.

Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Gabriel García Márquez. Dit boek wordt gezien als een absoluut meesterwerk, en is meer dan 50 miljoen keer verkocht. Daarnaast is het boek ook nog eens in 40 verschillende talen uitgegeven. Aan het verhaal zal het in ieder geval dus niet liggen bij deze serie. De trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit.

Check hieronder de trailer van de nieuwe Netflix-serie One Hundred Years of Solitude:

 

De cast van de Colombiaanse Netflix-serie

De regie van One Hundred Years of Solitude is in handen van Alex García López en Laura Mora. Laura Mora heeft onder andere de serie Pablo Escobar: El Patrón del Mal geregisseerd. Al met al spelen er een hoop Colombiaanse acteurs in de serie. Deze acteurs zijn voornamelijk bekend in Colombia, maar zullen hoogstwaarschijnlijk door deze nieuwe serie ook verdere bekendheid krijgen. Volgens Netflix zouden het in ieder geval getalenteerde acteurs zijn, dus dat scheelt. Daarnaast was de familie van de auteur van het boek ook aanwezig om een oogje in het zeil te houden bij de productie van de serie.

Ben je benieuwd naar de nieuwe serie? De verwachting is dat hij binnen ongeveer vijf maanden op Netflix staat. Op X (voorheen Twitter) doen er al een aantal positieve woorden de ronde. Het algemeen publiek lijkt ontzettend blij te zijn dat er een serie van hun favoriete boek komt. We hebben een aantal van deze berichten voor je op een rijtje gezet. Check ze hieronder:

One Hundred Years of Solitude Netflix

One Hundred Years of Solitude series