Trouwen in het Paleis van Versailles

Waar de één met enthousiasme uitkijkt naar het moment om te trouwen, is de ander dat door de maatschappij al kwijt. Laten we bovendien niet het kostenplaatje van een bruiloft vergeten. De één houdt van een kleine gathering en de ander van een grote bruiloft. Je zal je ogen niet geloven na het lezen van dit verhaal.

Niet veel koppels kunnen zeggen dat ze het jawoord gaven in het majestueuze Paleis van Versailles, maar Madeleine en Jacob maakten die droom waar. Het is überhaupt al bijzonder om in dit paleis, doordrenkt van geschiedenis en tuinen die uit een sprookjesboek zou kunnen komen, te trouwen. En alsof het nog niet genoeg was, besloten ze hun gasten in stijl te laten arriveren. Nee, niet met dure wagens, maar met niets minder dan privéjets.

Maroon 5 kwam ook even langs

Wat is een bruiloft zonder muziek? En zei iemand daar Maroon 5? Deze wereldberoemde band gaf een privéconcert voor het bruidspaar en hun gasten. Ze konden dus dansen op de echte hits van Maroon 5. En dat live! De liedjes als Sugar en Payphone werden luid meegezongen. De gasten waren uiteraard verbaasd over het feit dat de band er was, maar alsnog zat de feestsfeer er meteen goed in.

De meeste mensen zullen niet $ 59 miljoen kunnen ophoesten. Toch zijn een hoop mensen geïnspireerd door deze bijzondere bruiloft. Er wordt altijd gezegd: ‘Als je het wil, dan kan het.’ Madelaine en Jacob namen dit dan wel heel serieus, maar het kan ook kleinschaliger.

Kortom, de bruiloft van Madelaine en Jacob in Parijs was een adembenemend spektafel. Van het majestueuze Paleis van Versailles tot een exclusief concert van Maroon 5. Elke keus die ze maakten was een wens van hen en goed doordacht. Het zal een bruiloft zijn die zij – en de gasten – niet snel zullen vergeten.

Een bruiloft hoeft niet net zo duur als dit te zijn. Benieuwd naar hoeveel een bruiloft normaal gesproken kost?