Cryptomiljardair koopt de duurste woning van Los Angeles

De woning die nu is verkocht voor het astronomische bedrag stond eerst te koop voor 88 miljoen dollar. Blijkbaar was dat toch te gortig, maar belangstellenden konden het ook huren voor ‘slechts’ 350.000 dollar per maand. Voor de crypto-miljonair was het blijkbaar geen optie om te gaan huren en dus werd het na wat strakke onderhandelingen aangekocht voor 83 miljoen dollar. Daarmee is het meteen de duurste woning in het westelijke deel van Los Angeles.

Op zich is de verkoop van een woning aan een cryptomiljardair geen uitzondering. Eerder dit jaar kocht Olaf Carlson-Wee al een woning ter waarde van 28.5 miljoen dollar en Josh Jones gaf 25.8 miljoen dollar uit aan het nieuwe Brentwood landgoed.

De verkoopprijs van de woning in Los Angeles is echter iets van een geheel andere orde. Zo staat de woning op een lap grond van 1 hectare en is het geheel ontwikkeld door Ardie Tavangarian uit Los Angeles. Mocht het ooit met eigen ogen willen aanschouwen: het ligt aan een doodlopende weg in de wijk Riviera van Pacific Palisades. Ga er maar vanuit dat je hier geen kleine optrekjes zult aantreffen. Het geheel wordt omringd door een indrukwekkend stuk natuur in een glooiend landschap. Vanuit alle zes slaapkamers heb je dus een magnifiek uitzicht.

Maar liefst 18 badkamers, uniek alarmsysteem en een wijnkelder

Naast de zes slaapkamers beschikt de woning over maar liefst 18 badkamers. Het leukste is echter de techniek in de woning. Zo kun je de master bedroom enkel bereiken na een succesvolle irisscan. Eenmaal binnengekomen, heb je de beschikking over een heel bijzondere slaapkamer. Er is namelijk een schuifdak aanwezig zodat je desgewenst onder de sterren kan slapen. Klinkt lastig als het gaat regenen, maar ook daar is aan gedacht. Je kan er namelijk voor kiezen voor een geheel open zonnedak of een glazen plaat. Wil je het dak dicht laten, dan kan het ook gebruikt worden als projectiescherm.

slaapkamer open dak

Mocht bovenstaande nog niet voldoende zijn: de woning is volledig beveiligd, beschikt over een uitgebreide wijnkelder, een garage met een ronddraaiend plateau wat je ook kunt gebruiken als dansvloer. Uiteraard is de tuin van de woning al net zo indrukwekkend en ontbreekt uiteraard het zwembad niet en de spa en sauna. Kortom, voor die 83 miljoen dollar krijg je bijna alles wat je ooit had willen hebben.

Zie hieronder nog een aantal foto’s van de luxe woning:

luxe woning cryptomiljardair

crypto-los-angeles-7