Design

Het design van de  Omega Seamaster Diver 300M Commander limited edition is geïnspireerd op drie James Bond films: You only Live Twice, The Spy who Loved Me, en Tomorrow Never Dies. Het nautische kleurenpalet van het horloge bestaat uit: rood, blauw en wit. Omega heeft voor deze kleuren gekozen omdat ze ook worden gebruikt door de Royal Navy. De Omega Seamaster 300 Commander is extravagant onthuld in Londen. Zie de video hieronder.

Features

Het horloge heeft een roestvrijstalen kast met een wijzerplaat van gepolijst wit keramiek. Het skelet van het horloge is blauw gelakt en daarnaast heeft de Omega een band met vijf strepen in navy kleuren. Het horloge heeft een traditionele 2507  kaliber aandrijving en kan tot 300 meter onder water. De band is daarnaast ook inwisselbaar voor een metalen variant.

Omega Seamaster 300M Commander MAN MAN 2

Als je een exemplaar wil bemachtigen moet je wel snel zijn. De Omega Seamaster 300M Commander, heeft een oplage van 7007 stuks. van de 18K gouden variant zijn er maar 7 gemaakt. Ben je toch op zoek naar iets robuusters? Lees dan dit artikel over LEFF amsterdam. Ze maken industriële horloges op Nederlandse bodem.