Ontworpen in Amsterdam

Het design van de horloges van LEFF amsterdam focust zich op materialen van een hoge kwaliteit en het simplistische geometrie. De producten in de collectie van LEFF amsterdam hebben elk een karakteristiek, industrieel karakter dat tegelijkertijd moderne klasse uitstraalt. Daarnaast wordt elk horloge ontworpen in hun studio in Amsterdam waar zij in samenwerkingen met Piet Hein Eek elk klein detail vormgeven, waardoor een authentiek product ontstaat dat zich van de massa onderscheidt. Peit Hein Eek staat bekend om zijn industriële design en zijn ruige signatuur zie je ook zeker terug bij de horloges van LEFF amsterdam

leff amsterdam man man 2

 

1) S42 black tube watch leff amsterdam design by piet hein eek

tube watch S42 – matt black 42mm

LEFF Amsterdam €349 Shop nu
1) S42 brass tube watch leff amsterdam design by piet hein eek

tube watch S42 – brass 42mm

LEFF Amsterdam €349 Shop nu
1) S42 steel tube watch leff amsterdam design by piet hein eek

tube watch S42 – steel 42mm

LEFF Amsterdam €349 Shop nu

Industriële kwaliteit

LEFF amsterdam heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Een horloge is namelijk geen impuls aankoop waarvan je enkel één seizoen plezier hebt. Het is een investering waar je jaren later nog steeds van geniet. Daarom zijn alle horloges voorzien van hoogwaardig staal en saffierglas en kunnen ze tot 100 meter diepte onder water.

leff amsterdam man man 3

 

Diversiteit

De industriële look van de horloges van LEFF amsterdam kan met verschillende outfits gecombineerd worden. Het kan een onderscheidende twist geven aan een cleane, minimalistische look, maar sluit daarnaast ook zeer goed aan op een casual look waarbij de industriële invloeden gecombineerd worden met denim. Ga voor een subtiele black-on-black look of een sprekende messing-kleur. Wij hebben onze favorieten geselecteerd:

1) D42 black case black leather strap tube watch leff amsterdam design by piet hein eek_front

tube watch D42 – black with black leather strap 42mm

LEFF Amsterdam €189 Shop nu
1) D42 brass case black leather strap tube watch leff amsterdam design by piet hein eek_front

tube watch D42 – brass with black leather strap 42mm

LEFF Amsterdam €189 Shop nu
D42 steel case brown leather strap tube watch leff amsterdam design by piet hein eek_front

tube watch D42 – steel with brown leather strap 42mm

LEFF Amsterdam €189 Shop nu

Merken van eigen bodem, daar houden we van. Een stukje Nederlandse trots waarbij design, duurzaamheid en kwaliteit samenkomen in een stijlvolle horlogelijn. Je shopt je nieuwe horloge hier.