De Olsen Twins zijn sinds hun geboorte al bekend

We kennen de 34-jarige Olsen Twins al 34 jaar lang. Dan horen we jullie al denken, dat betekent dat we ze sinds geboorte al kennen? Nou ja, eigenlijk wel ja. Sinds de tweeling 6 maanden oud was, waren ze al te bewonderen in de Amerikaanse sitcom Full House. In totaal hebben ze hier 8 jaar en 191 afleveringen in gespeeld. Voor de rest waren de twins ook nog aan het schitteren in andere films en series.

Vanaf 1987 tot 2000 waren de Olsen Twins zeer actief in de televisie- en in de filmwereld. In 2012 hebben Mary-Kate en Ashley Olsen en het acteren volledig achter zich gelaten en besloten andere dingen te gaan doen. Ze gingen namelijk hun eigen fashionmerk beginnen genaamd ‘The Row’.

PSXSk3pnLVUMnSRYRz7QoS-1200-80

De droom van een eigen fashionmerk flirtte al een tijdje met hun gedachtes, ze waren er ook al sinds 2006 mee bezig. Maar pas toen ze acteren opgaven hebben ze alle tijd en energie gestopt in het maken van dit merk. Op de dag van vandaag is dit merk 37 landen en 164 filialen beschikbaar. Blijkbaar zijn het dus ook echt top ondernemers!

Mary-Kate en Ashley blijven veelal uit de spotlights

Nadat de Olsen Twins uit de spotlights zijn gestapt hebben ze er ook gelijk voor gekozen om een vrij anoniem leven te leiden. Wie zou ze geen gelijk geven, de meiden zijn in principe op camera geboren. De geboorte is nog net niet gefilmd en op televisie laten zien. Maar gelukkig voor ons worden ze nog wel gespot op publiekelijke plekken. Zo kunnen we, ondanks dat ze niet actief zijn op sociale media, toch nog een aantal kiekjes van de tweeling zien.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van hoe de tweeling er nu uit zien.