Wie is Olivia Cláudia Motta Casta?

Grote kans dat er bij de naam Olivia Cláudia Motta Casta nog geen belletje gaat rinkelen. Maar na het lezen van dit artikel zal dit voor altijd veranderen. Na een snelle blik op haar foto’s ben je zeker verkocht. Zij is namelijk minstens zo mooi als haar naam.

De prachtige Olivia is geboren op 15 augustus 1997 en komt oorspronkelijk uit Spanje, maar inmiddels is zij naar Amerika verhuisd. In het dagelijks leven is Olivia content creator op sociale media en dat zij hier een aardige boterham aan verdient is geen geheim. Zo reist zij namelijk de hele wereld over en is zij regelmatig op de meest parelwitte stranden en mooie resorts te zien.

Haar spannende foto’s op Instagram

Als content creator is Olivia Cláudia Motta Casta vooral actief op Twitter, Tingz en Fansly. Echter is ze het succesvolste op Instagram. Hier voorziet zij haar 1.9 miljoen volgers (ja, je leest het goed) regelmatig van de meest spannende content in bikini, lingerie of uitdagende outfits, waarbij haar voorgevel een duidelijke rol speelt. Kortom, een combinatie waar veel mannen een zwak voor hebben. En dat haar fans duidelijk een zwak voor haar hebben, steken zij niet onder stoelen of banken. Op Olivia haar Instagram is namelijk te zien dat haar volgers haar regelmatig op de meest mooie manieren natekenen en dit kan zij alleen maar waarderen.

Naast haar carrière als content creator vindt Olivia het in het dagelijks leven fijn om te sporten en vindt ze tijd voor haarzelf ook erg belangrijk. Zo plaatst ze namelijk regelmatig een video over een dag in haar leven op TikTok. Verder is zij vegan en heeft deze dame ook nog eens Braziliaanse roots. Olivia tikt alle boxen aan. Zie hieronder een aantal sensuele foto’s van Olivia Cláudia Motta Casta, want beelden zeggen nu eenmaal meer dan duizend woorden: