De verhaallijn Obliterated

Een elite-eenheid van de Special Forces voorkomt een levensbedreigende situatie in Las Vegas. Na hun succesvolle missie, waarbij uitbundig wordt gefeest met overvloedige hoeveelheden drank, verboden middelen en sensuele momenten, komt het team erachter dat de onschadelijk gemaakte bom nep was. Nu het team de party-mode er aardig in heeft zitten, staan ze voor de uitdaging om voorbij hun beperkingen te vechten, persoonlijke hindernissen te overwinnen, de echte bom op te sporen en de wereld te redden. Eén ding is zeker: het zorgt voor heel veel komische momenten.

Check hieronder de trailer van Obliterated:

 

IMDb en de Netflix-kijkers beoordelen de serie

De serie Obliterated is op Netflix te zien sinds op 30 november 2023. De bekende recensiewebsite IMDb beoordeelt de serie prima: 6,7 / 10 sterren. Een goede score dus, waardoor je er van uit kan gaan dat het zeker de moeite waard is.

Als je op zoek bent naar een serie die je op het puntje van je stoel houdt met genoeg actie, drama en een vleugje humor, dan is “Obliterated” zeker de moeite waard om te bekijken. Ook Netflix-kijkers zijn enthousiast en vinden de serie hilarisch. Hieronder vind je nog wat reacties op X (voorheen beter bekend als Twitter):