Fitgirls zijn niet meer weg te denken van Instagram

Als je een actieve Instagram-gebruiker bent, zie je ze waarschijnlijk met regelmaat voorbijkomen: de fitgirls. Tien jaar geleden had nog niemand van dit fenomeen gehoord, maar inmiddels is het bijna onmogelijk dat je er nog niet van gehoord hebt. Mocht dat op de één of andere reden toch het geval zijn, geven we je even een opfrisbeurt. Een fitgirl is een dame die veel tijd spendeert in de sportschool, om een zo fit en gezond mogelijk lichaam te verkrijgen. Vaak worden de vele dagen in de sportschool gecombineerd met een speciaal dieet, om zo hun persoonlijke doelen te bereiken. Eén van de eerste bekende fitgirls van Nederland was Fajah Lourens. Het gaat om Noortje Jonkers. Ze is slechts 22 lentes jong (werd geboren op 20 september 2001) en studeert psychologie.

 

Noortje Jonkers is een populaire Nederlandse fitgirl op Instagram

Noortje Jokers is bezig een solide achterban op Instagram op te bouwen en dat gaat haar aardig voor de wind. Op dit moment heeft ze al 22,6 duizend volgers en haar populariteit groeit met de dag. Ze is dan ook een actief Instagram-gebruiker en plaats zo goed als dagelijks nieuwe dieetupdates en sportieve plaatjes. De goedlachse jongedame voorziet haar volgers van ook van andere aantrekkelijke plaatjes, bijvoorbeeld in bikini aan het strand.

Op dit moment bestaat het Instagram-account van Noortje uit zo’n 340 berichten die gemiddeld een slordige 2.000 likes opleveren. Daarnaast beschikt Noortje over een eigen YouTube-kanaal, waar ze nog eens 10,4 duizend abonnees bezit. Hier plaatst ze regelmatig video’s over lifestyle, voeding en fitness en neemt ze haar kijkers mee in haar dagelijks leven. Houd deze dame dus goed in de gaten, want je gaat in de toekomst waarschijnlijk meer van haar horen. Bekijk hieronder een aantal leuke Instagram-foto’s van Noortje Jonkers:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noor (@noortjejonkers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noor (@noortjejonkers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noor (@noortjejonkers)