Een goed shirt is essentieel

Als we bedoelen essentieel, dan bedoelen we ‘niet te missen’, ‘extreem belangrijk’ en ‘prioriteit nummer één’. Een goed shirt is de basis van zowat iedere outfit en if done right, heb je er lang plezier van. Of je nu een wit shirt draagt onder een pak, of een lichtblauw shirt op een chino, het kan altijd en is de meest veelzijdige optie. Zo kun je een formele outfit samenstellen, maar ook gewoon een comfortabele casual outfit uitkiezen.

Nolson shirt herenkleding Nederlands merk MAN-MAN

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om een shirt te kopen wat het beste van beide werelden combineert. Er zijn vele verschillende soorten shirts. Vaak is het probleem dat een goedkoop shirt niet echt een mooie pasvorm heeft en van doorsnee stof is gemaakt. Een duur shirt daarentegen past dan weer prima en lijkt een goede kwaliteit te hebben (al is dat ook niet altijd het geval) – maar ja, hier is de prijs dan meteen een stuk hoger.

Al met al is het dus geen eenvoudige taak om een goed shirt te vinden – zeker wanneer je het beste van beide werelden zoekt. Nølson heeft hier de oplossing voor gevonden. Ze combineren de juiste pasvorm met hoogwaardige kwaliteit. Het lijkt het antwoord op onze zoektocht naar een shirt dat stijlvol is, een goede kwaliteit kent en tegelijkertijd betaalbaar is.

Nolson shirt herenkleding Nederlands merk MAN-MAN 3

MALMÖ

Nølson €49,95 Shop nu
Nolson shirt herenkleding Nederlands merk MAN-MAN 2

BÖDA WHITE

Nølson €49,95 Shop nu

Een Nølson shirt combineert het beste van beiden

In de hedendaagse kledingstijl zien we steeds vaker een Zweedse stijl terug. Een stijl die gedreven wordt door een simplistisch design. Iets wat Nølson ook toepast in hun shirts. Mede daardoor zijn de shirts goed in te passen in iedere outfit – dus iedere situatie. Met het oog op de veelzijdigheid proberen ze de barrière te doorbreken tussen formele kledij en casual kleding. Iets wat alleen kan met de juiste producten.

Nolson shirt herenkleding Nederlands merk MAN-MAN

Het aanbod shirts bestaat uit verschillende casual shirts en ready to wear shirts. Waarbij de eerstgenoemde gekenmerkt wordt door een button-down kraag en de ander een zogenaamde extreme cutaway kraag. Alle prijzen zijn hetzelfde, dus je kunt voor een bedrag van €49,95 een net shirt kopen, of een shirt met een casual approach.

Nolson shirt herenkleding Nederlands merk MAN-MAN

Ze maken gebruik van traditionele wijze van katoen weven, waardoor de shirts stuk voor stuk vervaardigd zijn uit comfortabel katoen dat heel slijtvast is. Iets wat bij veel shirts nogal een probleem lijkt te zijn, zeker naarmate je het shirt vaker strijkt en er meerdere wasbeurten overheen gaan. Alle Nølson shirts worden met een slim-fit pasvorm verkocht. Het shirt vormt zich dus goed naar je torso, zodat je altijd netjes gekleed de deur uit gaat. Dat is anders dan een vormloos laken dat je voor een appel en een ei koopt.

Nolson shirt herenkleding Nederlands merk MAN-MAN 4 Nolson shirt herenkleding Nederlands merk MAN-MAN 7

Klaar voor iedere situatie

Wat ons betreft is de veelzijdigheid van deze shirts enorm voordelig voor de persoon die niet direct bakken met geld uit wil geven voor een goed shirt. Een shirt van Nølson kost €49,95, maar dat is meer dan een shirt. Het shirt met button-down kraag is bijvoorbeeld een prima basis voor meerdere stijlen. Je kunt het dragen naar een avondje met vrienden, maar het past ook goed onder een jasje tijdens een zakelijke afspraak.

Nolson shirt herenkleding Nederlands merk MAN-MAN

Je betaald dus eigenlijk een bedrag voor een veelzijdig kledingstuk. Daarnaast is het kwalitatief hoogwaardig, dus je hoeft niet iedere week een nieuw shirt hoeft te kopen. Met een Nølson shirt kun je dus prima voor de dag komen. Of ’t nu is bij het kerstdiner van je schoonouders of het avondje stappen op Oudejaarsavond. Mocht je het jaar écht op en top af willen sluiten, dan willen we je aanraden om je nu in te schrijven voor de nieuwsbrief van Nølson. Er schijnt een nieuw hemd aan te komen én als je nu je hemd voor de feestdagen bestelt ontvang je een gratis bowtie. Een betere timing hadden we niet kunnen wensen.