Aston Martin DB5 uit 1965

Het lijkt dat we in de wintermaanden van dit jaar een heuse ‘Aston Martin DB5 wederopstanding’ ervaren. Zo werd eerst al de DB5 van Sir Paul McCartney geveild en daarna kwam er nog een zwart cabrio pareltje bij – toevallig uit hetzelfde geboortejaar als deze DB5. Al met al een auto die de afgelopen tijd zeer veel in het nieuws komt dus.

Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN

Nu voegen we er dus een derde Aston Martin DB5 aan toe en dat is er niet zomaar een. Deze prachtige bordeaux rode DB5 is namelijk ooit eigendom geweest van Robert Plant. De doorgewinterde rockster die ooit menig vrouwenhart wist te veroveren reed in deze Dubonnet Rosso in de vroege 70’er jaren. Tot aan de zomer van 1986 was deze Aston Martin eigendom van Robert Plant.

Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN

De DB5 heeft iets meer dan 100.000km op de teller staan – 100.424km om precies te zijn. Het interieur bestaat uit licht beige leder. Het interieur contrasteert goed met de kleur van auto – in onze optiek een hele mooie kleurencombinatie. De Aston Martin DB5 staat te koop bij Nicholas Mee & Company LTD. Wat betreft de prijs kunnen we helaas niets mededelen – deze is slechts op aanvraag beschikbaar. Dat het een geweldige auto is, dat moge duidelijk zijn na het zien van de foto’s.

Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN 3 Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN 5 Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN 6 Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN 8 Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN 14 Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN 9 Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN 10 Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN 11 Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN 12 Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN 13 Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN 15 Aston Martin DB5 van Robert Plant zanger van Led Zeppelin MAN-MAN 16