Noah Cyrus treedt in de voetsporen van haar zus en vader

Noah Cyrus is een Amerikaanse zangeres en actrice en tevens bekend vanwege haar beroemde familie. Ze is immers het vijfde kind van Billy Ray en Tish Cyrus, en de jongste zus van Trace, Brandi en Miley Cyrus. Ondanks dat ze pas 23 jaar is, heeft ze al drie muziekreleases op haar naam staan: Good Cry (2018), The End of Everything (2020) en People Don’t Change (2021). Vorig jaar bracht ze haar eerste studio-album uit: The Hardest Part (2022). Hierdoor werd ze ook genomineerd voor een Grammy in de categorie Best New Artist. Kortom, een zeer succesvolle dame voor haar leeftijd.

Haar privéleven is onstuimig. Zo had ze een veelbesproken korte relatie met de rapper Lil Xan van juni tot september 2018. Verder heeft ze last van psychische problemen zoals depressie en paniekaanvallen. Vandaar dat ze ook regelmatig geld inzamelt voor goede doelen die zich inzetten voor de mentale gezondheid van Amerikanen. Doet ze goed!

Pikante plaatjes op Instagram

Voor haar verjaardag ging ze dit jaar op pad met de fotograaf Amaury Nessaibia. In de Amerikaanse wildernis maakten ze daar allerlei foto’s, waarop ze poseert zonder bh. In de comments staan reacties van onder meer Lil Nas X, de rapper die een grote hit had met haar vader. Hij feliciteert haar met een ‘happppy bday pookie💕’. Check hieronder de foto’s: 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noah Cyrus (@noahcyrus)

Niet de eerste keer

Dit is overigens zeker niet de eerste keer dat Noah Cyrus uitdagende beelden deelt. Zo had ze eerder een videoclip voor All Three waarin ze ook topless te zien was.