Maak kennis met Noa Ismay

In onze zoektocht naar knappe vrouwen zetten wij vandaag de Nederlandse Noa Ismay in het zonnetje, want er schuilt veel meer achter haar dan alleen een mooi uiterlijk. Zo heeft Noa haar eigen onderneming opgericht, een kledingmerk genaamd Ismay. Hier verkoopt zij veelal zomerse outfits en staat zij ook regelmatig zelf voor de lens als model, en terecht. Het loopt inmiddels zo goed dat bekende vrouwen als Vivian Hoorn en Julia Mekkes ook regelmatig verschijnen in de creaties van Noa Ismay. Netjes!

 

Iedere Instagram-foto is een succes

Verder is Noa Ismay in het dagelijks leven ook erg actief op Instagram. Hier heeft zij inmiddels ruim 31.9k volgers die zij met iedere Instagram-foto helemaal inpakt. Als we een blik op haar account werpen, is te zien dat Noa gek is op reizen. Zo is zij de afgelopen tijd naar Curaçao, Frankrijk en Ibiza geweest om het zonnetje op te zoeken en dit gaat gepaard met de leukste foto’s in bikini. We zien haar prachtige bruine lokken in combinatie met haar afgetrainde lichaam, wat een fantastisch resultaat oplevert. Verder gaat Noa niet alleen op tripjes om te genieten, maar verhuurt zij zelf twee prachtige appartementen in Curaçao en deze zijn echt adembenemend mooi. De appartementen zijn namelijk met heel veel smaak en passie ingericht en dat verbaasd ons natuurlijk niets bij de brunette.

Naast al haar harde werk neemt zij ook de tijd om leuke dingen te doen met haar vrienden en vriendinnen. We kunnen dus wel stellen dat Noa Ismay een echte business lady is met haar verschillende ondernemingen die haar leven aardig op orde heeft en dat vinden wij mannen ontzettend aantrekkelijk aan een vrouw. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van Noa Ismay:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa (@noaismay)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa (@noaismay)