Het NK Risk

Risk is een spel voor jong en oud dat al heel wat jaartjes meegaat. De diversiteit onder de spelers is gebleken tijdens de drie voorgaande edities: tafels worden gedeeld door studenten en ouderen. Het spel heeft in menig woonkamer de emoties hoog doen oplopen en wie denkt dat je zomaar wat mag doen zit er toch echt naast. Fanatieke Riskers spelen het spel met een hele theoretische, strategische benadering. Iets wat van hen misschien wel de nieuwe Nederlands Kampioen zal maken op het NK Risk.

Waar de derde editie eventjes een uitstapje maakte naar een kazerne in Amsterdam, is deze vierde editie weer terug op ’t oude nest: het voormalig Legermuseum te Delft. Op 13 januari 2018 – zet het in je agenda – zal het strijdtoneel weer losbarsten. Voorgaande edities hebben tientallen, zelfs een paar honderd spelers getrokken, we zijn heel benieuwd of dat ditmaal weer overtroffen zal worden.

Waar: Korte Geer 1, Delft
Wanneer: zaterdag 13 januari 2018

Check de site voor meer informatie en schrijf je in. Mocht je nou de behoefte hebben gekregen om een bordspel te spelen vanavond, dan hebben we hier nog 11 tips voor je. Veel plezier!

NK Risk 2018 Delft